Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

PostHeaderIcon "Αξιαγά-πιτες" Πίτσες


Μία γρήγορη και εύκολη λύση για πίτσα χωρίς να κάνετε ζύμη, με αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Υλικά
1 πακέτο " Αξιαγά πιτες" πίτες 
1 φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα ή μερικές κουταλιές κέτσαπ
Αλλαντικά και κασέρι επιλογής μας.
Πιπεριά και μανιτάρια (προαιρετικά)
Ρίγανη

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις πίτες πάνω σε λαδόκολλα, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Απλώνουμε σε κάθε πίτα 1-2 κουταλιές της σάλτσας ή κέτσαπ.

Απλώνουμε στις πίτες το κασέρι, είτε σε φέτες είτε τριμμένο, τα αλλαντικά , τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.  

PostHeaderIcon Παστουρμαδόπιτα




Υλικά
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας (2 κομμάτια)
10 φέτες παστουρμά
1/4 κασέρι παλαιωμένο
5 φέτες κασέρι μετσοβόνε
1/4 ντοματίνια κομμένα στη μέση από τα οποία αφαιρούμε τους σπόρους

Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Τρίβουμε και απλώνουμε το παλαιωμένο κασέρι, στρώνουμε από πάνω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους τις φέτες παστουρμά.

Απλώνουμε τις φέτες μετσοβόνε και από πάνω τα ντοματίνια.

Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και τα ενώνουμε πιέζοντας με τα δάχτυλα τις άκρες.

Με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Αφήνουμε την πίτα 10 λεπτά να κρυώσει, μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο και την κόβουμε σε κομμάτια.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!