Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

PostHeaderIcon Γλώσσα Μοσχαρίσια Πικάντικη Κοκκινιστή

Υλικά
1 γλώσσα μοσχαρίσια
1 πιάτο ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 φύλλα δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
1 πακέτο μακαρόνια

Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τη γλώσσα και τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει πολύ, πάνω από μία ώρα, όπως το μοσχαρίσιο κρέας. 

Αφού βράσει την βάζουμε σε ένα πιάτο και κρατάμε το ζωμό στον οποίο θα βράσουμε αργότερα τα μακαρόνια. 

Καθαρίζουμε τη γλώσσα από την πέτσα της και την κόβουμε σε κομμάτια. 

Βάζουμε μέσα σε ένα βαθύ σκεύος ένα ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο. Τρυπάμε τις καυτερές πιπεριές και τις ρίχνουμε στο λάδι. Μόλις αρχίσουν να τηγανίζονται ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και περιμένουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε τις πιπεριές προσθέτουμε τα κομμάτια της γλώσσας και τα αφήνουμε για 3 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ντομάτα, την πάστα και τα μπαχαρικά μας μαζί με μία πρέζα ζάχαρη.

Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά περίπου και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τη γλώσσα με τη σάλτσα της πάνω στα μακαρόνια, μπορούμε όμως να τη προσφέρουμε σε πιο λεπτές φέτες, σκέτη, για μπουφέ ή μεζέ. Τρώγεται ζεστή και κρύα
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!