Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Κέικ με Κομμάτια Κουβερτούρας



Υλικά
240 γρ. ζάχαρη
240 γρ. βούτυρο
240 γρ. αλεύρι
4 αυγά
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν
1 κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το μπέικιν και το αλεύρι. Λαδώνουμε μία φόρμα με σούστα και στον πάτο της τοποθετούμε μία λαδόκολλα. Ρίχνουμε στον πάτο της φόρμας μερικά από τα κομμάτια της σοκολάτας και τα υπόλοιπα τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε  στους 160 βαθμούς για μία ώρα. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και το βγάζουμε από τη φόρμα.
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Κοτόπουλο Γεμιστό με Κασέρι


Υλικά (για 4 μερίδες)
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
100 γρ. κασέρι τσένταρ
100 γρ. κασέρι 

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα απλώνουμε, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε όποιο μείγμα μπαχαρικών θέλουμε. Κατόπιν στο κέντρο τοποθετούμε τα κασέρια σε φέτες ή μπαστουνάκια. Τα τυλίγουμε σφιχτά και τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα για να μη χαλάσει το σχήμα τους. Τα τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά, γυρνώντας σταδιακά από όλες τις πλευρές, τα βγάζουμε από τη φωτιά, τα κόβουμε σε ροδέλες, τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι και μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές "σβήνουμε" με το χυμό από δύο λεμόνια. Μόλις εξατμιστεί το λεμόνι αποσύρουμε από τη φωτιά.
Το λάδι στο τηγάνι δεν πρέπει να είναι πολύ αλλά ίσα ίσα να σκεπάζει την επιφάνειά του.
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!