Recent Posts

Καιρός Βόλος

Επισκέπτες


website counter code

Προβολές Σελίδας

Τα πάντα για τη μαστίχα...

Τα πάντα για τη μαστίχα...
To blog του Τάσου και της Γεωργίας για τη μαστίχα, τα προϊόντα της και όχι μόνο...

MediVET

MediVET
Η καλύτερη φροντίδα για τα ζώα σας
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Πικάντικο Χοιρινό

Άλλη μία πρόταση με χοιρινές μπουκίτσες, κατάλληλες για μπουφέ ή για μεζεδάκι

Υλικά
20 μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο πάρα πολύ λεπτά κομμένα
(υπάρχουν σε έτοιμες συσκευασίας συνήθως στα μεγάλα Super Market)
20 μικρές πιπεριές τουρσί
20 μπαστουνάκια γραβιέρα
1 κλαράκι δενδρολίβανο κομμένο σε 20 μικρά κομματάκια
20 οδοντογλυφίδες
1 ποτήρι κρασί λευκό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη

Εκτέλεση
Απλώνουμε τα μπριζολάκια και τα αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε στο καθένα από ένα κομμάτι γραβιέρα, μία πιπεριά και ένα κομμάτι δενδρολίβανο. Τα τυλίγουμε και τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα.
Ρίχνουμε το μισό λάδι στο ταψί, τοποθετούμε τα κομματάκια, τα σκεπάζουμε με το κρεμμύδι, το σκόρδο και την ντομάτα, ρίχνουμε τη ρίγανη, το κρασί, ένα ποτήρι νερό και το υπόλοιπο λάδι από πάνω.
Τα ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου, στους 220 βαθμούς, μέχρι να πάρουν χρώμα από πάνω και  να σωθούν τα υγρά. 
Related Posts with Thumbnails

Επικοινωνία

Google Translate

Google search this blog

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Προφίλ

Η φωτογραφία μου
Σέρρες - Βόλος, Greece

Bijoux...τιέρα

Bijoux...τιέρα
Απλά χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά από τη Λόπη και την Αποστολία!!!